Wintersport Hotel Frankrijk - A40 - Mâcon - Chamonix

De A40 is een snelweg in het oosten van Frankrijk die van Mâcon via Genève richting wintersportoord Chamonix in de Haut-Savoie loopt. Het laatste stukje vanaf Passy tot aan de Mont Blanc Tunnel / de grens met Italië (Aosta regio) gaat de A40 over in de N205. Wintersporters richting de Haut-Savoie kunnen zowel via de A39 als via de A31/A6 richting Bourg-en-Bresse rijden, waar de A39 en A40 samenkomen en als A40 verder naar het oosten gaat.


Relax Hotel

Het Relax Hotel is een goed beoordeeld budget hotel op nog geen 500 meter van afslag 8 van de A40 bij het dorpje Maillat tussen Macon en Chamonix.
Het hotel biedt o.a. gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid, familiekamers, een tuin met terras en een bar.
De... meer weergeven
Categorieën: Ain, Budget, Overnachtingshotel, Rhône-Alpen, Frankrijk


Auberge de l'Orangerie

L'Auberge de l'Orangerie ligt dichtbij afslag 20 van de snelweg A40 (Macon-Chamonix) in de Haut-Savoie nabij Chamonix. Het driesterrenhotel heeft 18 comfortabele kamers (waarvan de meeste met balkon met uitzicht over de Mont Blanc), gratis WiFi, gratis eigen parkeergelegenheid... meer weergeven
Categorieën: Overnachtingshotel, Wintersporthotel, Haute-Savoie, Rhône-Alpen, Frankrijk


Hotel La Huchette

Hotel La Huchette ligt op circa 1 kilometer van de snelweg A40 tussen Macon en Chamonix. Dit charmante hotel met 14 ruime kamers ligt in een park en biedt o.a. gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid, een tuin, terras, zwembad. 
La Huchette ligt dichtbij Macon en op circa... meer weergeven
Categorieën: Ain, Charme hotel, Overnachtingshotel, Rhône-Alpen, Frankrijk


Moulin de Champagne

Le Moulin de Champagne is een B&B / Chambres d'hôtes gevestigd in molen uit de 13de eeuw net buiten Viriat en gelegen aan het riviertje La Reyssouze op ruim 5 kilometer van de snelwegen A39 en A40 bij Bourg-en-Bresse. Deze rustig gelegen... meer weergeven
Categorieën: Ain, Bed breakfast, Overnachtingshotel, Rhône-Alpen, Frankrijk