Wintersport Hotel Frankrijk - A31 - Luxemburg - Beaune

De autoroute A31 begint bij de grens tussen Luxemburg en Frankrijk in het noordoosten van het land. In het begin is de snelweg relatief smal met veel bochten en afritten kort achter elkaar. De A31 heeft vanaf dit punt even 3 rijstroken.
Bij Toul begint het betaalde gedeelte van de A31. De omgeving van de stad Dijon is voor veel reizigers een praktische locatie voor een overnachting op weg naar een wintersportbestemming om zodoende de volgende morgen voor de grootste drukte uit te rijden. De A39 in de richting van Besançon, Bourg-en-Bresse, Genève en de Alpen is vooral voor wintersporters een minder druk alternatief ten opzichte van de A31 en de A6. 

Via de volgende links vindt men meer hotels bij Nancy - Beaune - Dijon.


Ibis Budget Beaune

Een slimme keuze voor zowel wintersport als zakenreiziger! Het ibis Budget Hotel Beaune ligt dicht bij de A6, A31 en A36 op 2 km van het centrum van Beaune, circa 25 km ten zuiden van Dijon.
De 67 moderne, comfortabele kamers zijn... meer weergeven
Categorieën: Beaune, Budget, Côte-d'Or, Overnachtingshotel, Bourgondië, Frankrijk


Holiday Inn Dijon

Dijon Holiday InnHet gloednieuwe Holiday Inn Express Dijon is gelegen in Saint-Apollinaire, net ten oosten van Dijon aan de snelweg N274, op nog geen 10 kilometer van de A31. Het hotel beschikt o.a. over ruim 80 kamers met... meer weergeven
Categorieën: Côte-d'Or, Overnachtingshotel, Dijon, Bourgondië, Frankrijk