Wintersport Hotel Duitsland - A7 - Würzburg - Füssen

Het zuidelijke deel van de snelweg A7 is voor velen een praktisch traject om een accommodatie te zoeken voor een overnachting onderweg naar de wintersport in Oostenrijk. Bij Würzburg kruist de A7 met de snelwegen A3 en A81, de snelweg van Frankfurt naar Nürnberg resp het verkeer richting Stuttgart. Ten zuiden van Würzburg gaat de A7 langs Ulm, een veel gekozen punt voor reizigers naar en van Oostenrijk (Tirol en Vorarlberg) voor een overnachting, even als het iets zuidelijker gelegen Altenstadt. De A7 eindigt aan de Oostenrijkse grens, in de tunnel bij Füssen.  Aan de Oostenrijkse kant ligt helaas geen snelweg en gaat de weg verder over in de B179 over de Fernpass richting Imst, Landeck en Innsbruck.

Quick links: hotels bij Ulm, Memmingen, Kempten.


Landgasthof Fischer

Hotel Landgasthof Fischer in Altenstadt aan de rivier Iller is een kleinschalig familiehotel dat praktisch gelegen is ten opzichte van de autobahn A7 van Würzburg naar Füssen.
Hotel Fischer biedt rookvrije... meer weergeven
Categorieën: Duitsland, Familiehotel, Overnachtingshotel, Beieren, Altenstadt (Iller)


Hotel Fantasia

Dit 2-sterren superiorhotel (met zeer goede beoordelingen) is gevestigd in een Jugendstil-villa in de wintersportplaats Füssen en heeft een grote tuin met panoramisch ... meer weergeven
Categorieën: Budget, Duitsland, Familiehotel, Füssen, Overnachtingshotel, Wintersporthotel, Beieren